Spaaractie

Spaar mee met Stolk Autoservice

Het spaarsysteem van zorgeloos rijden!

Een heel jaar lang heb je kunnen (be)sparen met Stolk Autoservice. Voor bijvoorbeeld een lekker etentje, boodschappen of een garagebezoek. Omdat december een cadeautjesmaand is, hebben wij een verrassing! Aankomende 3 maanden krijg je 3 gratis checks van ons. Dit houdt in dat de spaaractie is verlengd met drie maanden. Zo kun je verder met sparen en veilig het nieuwe jaar in. 

Kom in januari langs voor de accucheck, in februari voor de aircocheck en in maart de bandencheck. Geheel kosteloos en krijg een zegel voor op de spaarkaart. Je kunt de spaarkaart aankomende drie maanden nog aanvullen en inleveren!

 

Hoe werkt de spaaractie?

Kom je in onze werkplaats voor één van onderstaande diensten? Dan ontvang je één zegel voor je spaarkaart. Is de spaarkaart vol (6 zegels)? Dan krijg je een beloning!

Je kunt kiezen uit een cadeaubon van Stolk Autoservice t.w.v. € 35, een boodschappenbon van Albert Heijn t.w.v. € 17,50 of een dinerbon van De Bospub / De Riete t.w.v. € 17,50. Zo ga je veilig de weg op én kun je besparen op een lekker etentje, boodschappen of een garagebezoek.